Pentru cine este acest episod?

Si cum te va putea ajuta sa iti reconstruiesti relatia si sa o transformi in cea mai buna versiune a ta?

 • Cum stiu ca nu ma va insela din nou? Mai pot sa am incredere?

 • Persoanele care au fost inselate si vor sa inteleaga cum ar putea sa isi repare relatia

 • Pentru cei care vor sa inteleaga cum s-a ajuns la un adulter si ce ar trebui sa faca intr-o astfel de situatie

Trailer Sezon "Fidelitate si Infidelitate"

Continut episod

 • 1

  Video - Reconstructia increderii dupa infidelitate

  • Afla tot ce aveti de facut daca ajungeti la concluzia ca relatia voastra merita salvata

  • Reconstructia increderii dupa infidelitate

 • 2

  Plan de actiune

  • Plan de Actiune - Reconstructia increderii dupa infidelitate

Cum folosesti intr-un mod eficient platforma "serialul cuplului"

Intrebari frecvente

 • Cum stiu daca este util pentru mine?

  Fie ca te afli intr-o relatie, fie ca te pregatesti pentru o relatie, episoadele din Serialul Cuplului te vor ajuta sa intelegi mai bine anumite aspecte din relatia de cuplu. Am ales cu atentie temele pe care le consider esentiale pentru cresterea calitatii unui cuplu. Este util acest serial pentru tine daca ai, sau ai avut, dificultati in relatia ta, daca ti-a fost greu sa pastrezi o relatie, daca ai fost parasit/a o data, sau de mai multe ori. Mai este util pentru tine, in cazul in care esti nefericit/a in cuplul tau, pentru ca vei afla care sunt lucrurile pe care le poti face ca sa te bucuri de o viata de cuplu implinita.

 • Trebuie sa imi cumpar toate episoadele?

  Toate episoadele au legatura si sunt create cu scopul cresterii calitatii cuplului, insa ele nu sunt intr-o structura de continuitate. Vei observa asta, cand vei urmari video-urile de prezentare ale fiecarui sezon si vei citi prezentarile fiecarui episod. Te invit sa iti alegi doar episoadele pe care le consideri utile in acest moment al relatiei sau al vietii tale.

 • Este necesar sa urmarim amandoi episoadele?

  Fiecare partener din cuplu are partea lui de responsabilitate. Daca amandoi inteleg mai bine anumite aspecte si incep sa aduca imbunatatiri, relatia lor va avea sanse mai mari sa ajunga la nivelul dorit de implinire si armonie. Dar asta nu inseamna ca daca doar unul dintre parteneri va incepe sa aduca plusuri in relatie, rezultatul nu poate fi acelasi. Noi functionam foarte mult dupa modelul: puterea exemplului. In relatia de cuplu, orice atitudine, vorba sau actiune pe care o schimbam, genereaza in celalalt o schimbare. Nu iti forta partenera/ul sa vizioneze episoadele impreuna cu tine. Dupa ce va simti beneficiile actiunilor tale, din recomandarile pe care le fac in fiecare episod, cel mai probabil, va dori sa le vizioneze si ea/el.

 • Ma ajuta cu ceva daca nu sunt intr-o relatie?

  Te ajuta sa te pregatesti pentru o noua relatie. Sa afli cum poti sa fii o mai buna versiune a ta, la nivel individual, dar si a ta, ca partener/a intr-un cuplu. Inainte de a-i lasa pe altii sa ne cunoasca si de a-i primi in viata noastra, este util sa ne cunoastem noi, pe noi insine. Serialul Cuplului este si un serial de dezvoltare personala pentru ca te ajuta sa iti descoperi laturi ale tale, despre care nu stiai nimic, sau pe care poate nu ai cautat sa le explorezi pana acum.

 • Ce pot face daca aplic toate recomandarile si nu se intampla nici o schimbare?

  Iti garantez ca la nivel individual vei beneficia de niste schimbari despre care nu te credeai capabil/a. Vei creste si vei fi o versiune mai buna a ta, ca individ, dar si a ta ca partener/a intr-un cuplu. La nivel de relatie, schimbarile depind in egala masura de amandoi partenerii. Atunci cand exista iubire, deschidere si dorinta de a avea o relatie de cuplu armonioasa, schimbarile unuia dintre parteneri, vor genera in celalalt acelasi tip de schimbari. In cazul in care nu vezi asta la partenera/ul ta/tau, inseamna ca relatia voastra are nevoie de o evaluare si va recomand sa apelati la un specialist de cuplu.

Testimonialele celor care au reusit sa isi imbunatateasca relatia de cuplu

“In urma discutiilor avute in sesiunile de cuplu am invatat cum sa ne ascultam mai bine unul pe celalalt, cum sa comunicam mai bine si cum sa ne respectam. Am invatat de asemenea ca trebuie sa intelegem si celalalt punct de vedere si sa fim atenti la ce isi doreste partenerul. Oana a fost foarte deschisa cu noi si ne-a indrumat cu incredere in cea mai buna directie. Urmandu-i recomandarile am descoperit fiecare partea de responsabilitate si totodata faptul ca intotdeauna exista o solutie pentru orice problema.”

“Buna Oana! Iti multumim mult pentru felul in care ne-ai ajutat. Cand am venit la tine eram pierduti, doar cu un dram de speranta ca mai putem salva ceva din casnicia noastra. Luni de zile de certuri, vorbe grele, care si-au pus amprenta si care ne-au secatuit, ne-au facut sa apelam la aceasta ultima solutie. Ce naivi eram! Acum stim ca terapia nu trebuie privita ca o ultima varianta, ci ca un prim pas care sa impiedice furtuna sa mai apara. Tocmai pentru ca am venit atat de tarziu, terapia a fost pentru noi un drum greoi. Am plans, ne-am certat, am tipat, am ras, ne-am bucurat, am plans iar si tot asa, intr-un proces care ne-a ajutat sa ne cunoastem din nou, sa venim unul catre celalalt, sa ne ascultam si sa ne intelegem. Azi suntem mai bine ca oricand, ne bucuram de noi doi, ne-am indragostit iar unul de celalalt si suntem pregatiti sa calatorim impreuna prin viata, stiind ca uneori va fi greu, alteori usor. Avem acum tot ce ne trebuie ca sa putem sa facem asta impreuna, fara ca separat sa mai fie vreodata o optiune. ”

Author's name

Vezi toate sezoanele din "serialul cuplului"

si alege-ti episodul care te intereseaza