Cum folosesti intr-un mod eficient platforma

Trailer Situatii Frecvente

Vezi toate cursurile

si alege-ti masterclass-ul care te intereseaza

Intrebari frecvente

 • Cum stiu daca este util pentru mine?

  Fie ca te afli intr-o relatie, fie ca te pregatesti pentru o relatie, aceste cursuri te vor ajuta sa intelegi mai bine anumite aspecte din relatia de cuplu. Am ales cu atentie temele pe care le consider esentiale pentru cresterea calitatii unui cuplu. Este util acest serial pentru tine daca ai, sau ai avut, dificultati in relatia ta, daca ti-a fost greu sa pastrezi o relatie, daca ai fost parasit/a o data, sau de mai multe ori. Mai este util pentru tine, in cazul in care esti nefericit/a in cuplul tau, pentru ca vei afla care sunt lucrurile pe care le poti face ca sa te bucuri de o viata de cuplu implinita.

 • Trebuie sa imi cumpar toate cursurile?

  Toate cursurile au legatura si sunt create cu scopul cresterii calitatii cuplului, insa ele nu sunt intr-o structura de continuitate. Vei observa asta, cand vei urmari video-urile de prezentare ale fiecarei categorii si vei citi prezentarile fiecarui masterclass. Te invit sa iti alegi doar cursurile pe care le consideri utile in acest moment al relatiei sau al vietii tale.

 • Este necesar sa urmarim amandoi cursurile?

  Fiecare partener din cuplu are partea lui de responsabilitate. Daca amandoi inteleg mai bine anumite aspecte si incep sa aduca imbunatatiri, relatia lor va avea sanse mai mari sa ajunga la nivelul dorit de implinire si armonie. Dar asta nu inseamna ca daca doar unul dintre parteneri va incepe sa aduca plusuri in relatie, rezultatul nu poate fi acelasi. Noi functionam foarte mult dupa modelul: puterea exemplului. In relatia de cuplu, orice atitudine, vorba sau actiune pe care o schimbam, genereaza in celalalt o schimbare. Nu iti forta partenera/ul sa vizioneze cursurile impreuna cu tine. Dupa ce va simti beneficiile actiunilor tale, din recomandarile pe care le fac in fiecare curs, cel mai probabil, va dori sa le vizioneze si ea/el.

 • Ma ajuta cu ceva daca nu sunt intr-o relatie?

  Te ajuta sa te pregatesti pentru o noua relatie. Sa afli cum poti sa fii o mai buna versiune a ta, la nivel individual, dar si a ta, ca partener/a intr-un cuplu. Inainte de a-i lasa pe altii sa ne cunoasca si de a-i primi in viata noastra, este util sa ne cunoastem noi, pe noi insine. Masterclass-urile Oanei sunt cursuri de dezvoltare personala pentru ca te ajuta sa iti descoperi laturi ale tale, despre care nu stiai nimic, sau pe care poate nu ai cautat sa le explorezi pana acum.

 • Ce pot face daca aplic toate recomandarile si nu se intampla nici o schimbare?

  Iti garantez ca la nivel individual vei beneficia de niste schimbari despre care nu te credeai capabil/a. Vei creste si vei fi o versiune mai buna a ta, ca individ, dar si a ta ca partener/a intr-un cuplu. La nivel de relatie, schimbarile depind in egala masura de amandoi partenerii. Atunci cand exista iubire, deschidere si dorinta de a avea o relatie de cuplu armonioasa, schimbarile unuia dintre parteneri, vor genera in celalalt acelasi tip de schimbari. In cazul in care nu vezi asta la partenera/ul ta/tau, inseamna ca relatia voastra are nevoie de o evaluare si va recomand sa apelati la un specialist de cuplu.